Diskusní forum pro skutečné milovníky plemene shar-pei

Forum u faldíků

Nový člen rodiny z útulku

Zachráněná psí srdíčka naplňují láskou nové páníčky

Re: Nový člen rodiny z útulku

Příspěvekod Cedrik » 28 bře 2010, 17:22

[quote="HedvikaPb"]:) Fakt!... Eliška je vážně podobná Xenušce ;) , hlavně čumina. Ale ocásek? Xena jej má slabší a když je na číhané, tak je skoro jak anténka :D

Hedvi, kouzlo nechtěného :lol: , já myslela Xenu bojovnici - ta co se kámošila v televizi s Herkulem :P ! Ale jinak máš recht :D
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal..." Antoine de Saint-Exupéry
Cedrik

Příspěvekod HedvikaPb » 28 bře 2010, 19:28

Hedvi, kouzlo nechtěného , já myslela Xenu bojovnici - ta co se kámošila v televizi s Herkulem ! Ale jinak máš recht

Jani, mě to napadlo ;) .... ale fota mé Xeny jsou tu a podoba je ;) Naší holce dali takové jméno, protože se k mlíčku hnala i přes starší sourozence:-)
Dnes jsem chtěla udělat fotodokumentaci, ale počasí je tady aprílové :( Z vycházky s Dinou ( německý ovčák) jsme po příjezdu šly rovnou do vany :D ... teď se rochní u paníčka a se mnou nemluví :D
HedvikaPb

Příspěvekod Cedrik » 29 bře 2010, 07:41

HedvikaPb píše:Hedvi, kouzlo nechtěného , já myslela Xenu bojovnici - ta co se kámošila v televizi s Herkulem ! Ale jinak máš recht

Jani, mě to napadlo ;) .... ale fota mé Xeny jsou tu a podoba je ;) Naší holce dali takové jméno, protože se k mlíčku hnala i přes starší sourozence:-)
Dnes jsem chtěla udělat fotodokumentaci, ale počasí je tady aprílové :( Z vycházky s Dinou ( německý ovčák) jsme po příjezdu šly rovnou do vany :D ... teď se rochní u paníčka a se mnou nemluví :D

:lol: :lol: :lol: a Ty se divíš? Taková zrada :o !
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal..." Antoine de Saint-Exupéry
Cedrik

Příspěvekod evisek68 » 30 bře 2010, 08:43

A kde jsou fotky Xeny, abych se taky mohla podívat? Jestli jsou si holky tak poddobné?
evisek68

Příspěvekod HedvikaPb » 30 bře 2010, 10:18

jsem bordelář... nové fotky jsou ještě ve foťáku nebo v telefonu. Tak zatím alespoň něco z konce léta:)
Xena.JPG
Xena.JPG (95.22 KiB) Zobrazeno 409 krát
Přílohy
Holky1.JPG
Holky1.JPG (85.23 KiB) Zobrazeno 409 krát
Holky2.JPG
Holky2.JPG (55.3 KiB) Zobrazeno 409 krát
HedvikaPb

Příspěvekod Jitule » 30 bře 2010, 18:12

Ahoj, Xenuška je moc pěkná plyšandička, kukučem mi připomíná naší Aju. Taky jí kouká šibalka z očí.
Jitule

Příspěvekod leon » 30 bře 2010, 20:08

Moc milé fotky a Xena mi připadá jako pěkný rošťák. ;)
leon

Příspěvekod evisek68 » 31 bře 2010, 08:21

Jů Xena je Elis opravdu podobná, ale kdyby byly vedle sebe, tak si je nikdo nesplete. Má určitě víc zmuchlané kůže než Elis......Včera mě taky pěkně naštvala, zdrhla mi na procházce a za žádnou cenu nechtěla přijít zpátky, na řvaní vůbec nereagovala jako by ohluchla, běžela jsem za ní v tom vedru jako Zátopek, málem jsem vypustila duši a Deny se mnou, ten vypadal že dostane infarkt. A ona se zastavila jen kousek od místa kde začíná silnice, mají tam psy a ona hárá, takže asi hledá nápadníka. Každopádně teď ji pustím jen v poli daleko od civilizace a to si ještě moc rozmyslím.
evisek68

Příspěvekod HedvikaPb » 31 bře 2010, 08:42

Ahojky :) ... koukala jsem na Aju.... kukuč je podobný :) Nádherná smečka :!: :)
A pravda je, že Xenuš žádný pecivál a kliďas není :) , někdy rapl a někdy, ale výjmečně se na vycházce nese jak dámička, ale doopravdy jsou to jen chvilkové okamžiky :D

:-) jo hárání ;) .... jsme v jeho očekávání a já se tedy také moc těším ;)
HedvikaPb

Příspěvekod hanasudakova » 31 bře 2010, 19:29

Jenom k tomu hárání, vůbec nepouštět na volno, pokud není 100% jistota, že poslechne a přiběhne. I pes, který je na hony vzdálený, fenku ucítí a neštěstí je hotovo. Když bude mít fenka připouštěcí dny, spojení je během vteřiny a jste bezmocná.
Jednou jsem to zažila, když měla panička dokonce fenku na vodítku, chtěla holka i pes a byli neskutečně rychlí.
Existuje spray na postříkání fenky v době hárání, u Arrinky to zabíralo, pejsci nás neobtěžovali.
S Aishou, při jejím prvním hárání jsme chodili na opačnou stranu od míst našich psích setkání. Dodrželi jsme tři týdny.
Potom jsme provedli přezkoušení jedním psím sexuálním barometrem Lordem, a když se nechytal, tak už bylo dobře.
zdraví Hana a Aisha
hanasudakova

PředchozíDalší

Zpět na Šťastné příběhy