Omyl - to není paní - to je hyena! Pardon, ale jiný výraz mne nenapadá....
Děsně mně to štve, co se nyní děje s tímto našim nádherným plemenem.
Před více než-li 10 lety jsme s mužem říkali, že v útulku žádný šarpej nikdy nebude, že by to bylo
naprosto absurdní a podívejte jak se doba za těch pár let změnila - bohužel stále tvrdím, že je to
odraz dnešní společnosti zde - to jak se chovají ti nahoře (naprosto bez skrupulí a beztrestně mohou vše)
se odráží i na lidech když to vidí - vědí, že žádný postih neexistuje, tak odloží psíka jako nějakou věc
a nezájem. A bohužel nevypadá to, že by se doba hnula k lepšímu a někdo by měl zájem konečně
s nedostatečnými zákony něco dělat. Trhá mi to srdce, proto to mnohdy nemohu ani číst a vidět.
Jsem ze staré školy a byli jsme tak vychovaní, že pořídím-li si nějaké zvíře ať je během života zdravé
či marodí (kdo znal naší Madlenku ví o čem mluvím) je má povinnost se o něj postarat do konce jeho dní.
A dnes jen čumím co se děje a cloumá mnou bezmoc.....někomu omarodí psík - pryč s ním, někomu se
znelíbí - pryč s ním a je jedno jakým způsobem se ho zbavím. Přála bych si, aby takové výše uvedené
hyeny alespoň na chviíku prožili to co jejich "šarpjejové" to jediné by na ně platilo.
Je to prvně, co se vyjadřuji k tématu odložení šarpíci, koukám, že jsem se rozohnila..... uf