od Jitule » 24 črc 2010, 23:33
Ahoj, nechtěla jsem se k tomu vyjadřovat, ale nedá mi to. Přesto, že už ted nejde o to, kdo z koho, musím souhlasit s Kajou. Řešit zuby do 3 let mi připadá nesmysl, po přezubení bych naložila pesana do auta a jela za chovatelkou, at se sama podívá a řekne. Jenže já jsem asi pitomá, ale přesto že bych si pořídila plyšáka na chov a něco by nevyšlo, už je to prostě moje mimi a tak mi žádné vady neva. Nikdo nejsme dokonalej a penize, at zaplacené, nebo vrácené to nezmění, ale láska a oddanost toho plyšaká ANO.
A k těm rvačkám, neumím poradit co s tím. Mám 3 fendy a díky bohu mi to nepotkalo, náznaky samo byly, když holky dospívaly, ale včas jsem to vždy utla, mají jasno. Já jsem šefová a já určuji, kdo co může.
Bohužel vaše chyba byla, že plyšaká vám bylo líto a tak jste si vzali kamaráda pro své mimi. Už tenkrát jste museli počítat s tím, že tohle jednou přijde, přesto, že chovatelka vám řekla, že né. Jí se to nestane, ona má doma jasno, její pesani vědí kde je jejich místo a když k něčemu dojde, šéfová to jasně rázně vyřeší.
A jak píše Marcela, kdybych si měla vzít v práci neplacenou dovolenou, tak bych si našla někoho, kdo tomu rozumí, aby MĚ vycvičil, jak to mám dělat. Já si totiž nedovedu přectavit, že bych si měla vybrat, která z holek půjde z domu a mohl by být ten nový domov sebelepší.