Diskusní forum pro skutečné milovníky plemene shar-pei

Forum u faldíků

Brit Care Vension

Plné bříško dobrot = zaručený recept na spokojeného psa

Brit Care Vension

Příspěvekod Cedrik » 19 čer 2010, 19:41

Nemáte prosím někdo zkušenosti s krmivem Brit Care? Dneska jsem koupila tříkilovku na zkoušku, že tam nejsou obiloviny (ale pro změnu jsou tam brambory :? ). Dala jsem Céďovi ochutnat hrstičku a dělaly se mu z toho boule za ušima. Co Vy na to složení? :

Hypoalergenní krmivo s masem ze zvěřiny bez obsahu obilovin pro dospělé psy všech plemen.
Kompletní krmivo pro psy. Jedinečné, dokonale vyvážené vysoce stravitelné krmivo bez obsahu obilovin vyvinuté pro hypoalergenní výživu psů. Jedinečné složení receptury – zvěřina a brambory (upravené speciální technologií) poskytuje vysoce využitelnou energii, šetří organismus a snižuje riziko potravní intolerance. Vhodné například pro plemena: psy s citlivostí či alergií na běžné obiloviny a zdroje masa v krmivu, psy s citlivým trávením, psy s potravní intolerancí. Znaky krmiva: * Ochrana sliznic a jater, omezení zápachu výkalů díky extraktu z juky, který vyvazuje čpavek a páchnoucí látky * Modulace střevní mikroflóry a omezení patogenů ve střevě vlivem obsahu MOS (mannanoligosacharidů) chrání zdraví a podporuje imunitu * Kombinace vitamínu E a organického selenu zajišťuje ochranu buněčných membrán - antistárnoucí faktor * Obsahuje prebiotika FOS (fruktooligosacharidy), které omezují výskyt patogenních organismů ve střevní mikroflóře Krmný návod: krmte dle váhy psa (viz tabulka na obale). Složení: maso ze zvěřiny a produkty ze zvěřiny, bramborové vločky, bramborový protein, drůbeží tuk, lososový olej, přírodní chuť, sušená jablka, pivovarské kvasnice, extrakt z juky, minerální látky, glukosamin hydrochlorid, chondroitin sulfát, DL-methionin, L-lysin, mannan-oligosacharidy, frukto-oligosacharidy, organická měď, organický selen, niacin, pantotenan vápenatý, kyselina listová, cholinchlorid, biotin, vitamin A, vitamin D3, vitamin E (alfa-tokoferol). Jakostní znaky: proteiny 240 g / kg, vlhkost 10%, tuky 130 g / kg, popeloviny 80 g / kg, vláknina 28 g / kg, vápník 15 g / kg, fosfor 11 g / kg, vitamín A 20000 m.j./ kg, vitamín D3 1500 m.j./ kg, vitamín E (alfatokoferol) 500 mg / kg, metabolizovatelná energie 4275 kcal / kg.
Dotaz na prodejceDotaz na prodejce - pokud si přejete obdržet další informace, které jste zde nenašli, uveďte svůj kontakt a my se vám ozveme.

Díky moc za názor! Jana
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal..." Antoine de Saint-Exupéry
Cedrik

Re: Brit Care Vension

Příspěvekod sykorka » 19 čer 2010, 22:35

Myslím,že jsem kde si kdysi někde četla,že si to někdo chválil,ale sama nemám zkušenost.Jani ty brambory jsou nějak upravené-my je v acaně s lososem taky máme a nic.
sykorka

Příspěvekod Cedrik » 20 čer 2010, 01:43

sykorka píše:Myslím,že jsem kde si kdysi někde četla,že si to někdo chválil,ale sama nemám zkušenost.Jani ty brambory jsou nějak upravené-my je v acaně s lososem taky máme a nic.

Ahoj Šári,

máš recht, brambory jsou tam nějak speciálně upravovaný. Na první pohled mě teda trochu vyděsily, tak se ptám, jaké zkušenosti máte Vy ostatní. Acanu jsem původně chtěla koupit, ale jen menší testovací pytlík - to víš, naše honora jen tak do papulky něco nevezme - ale neměli ji. Tak z toho výběru co byl, jsem zkusila Brit.
Teď mu sice chutnal, ale Bůh ví, jak si udělá názor za měsíc - s Calibrou i Royalem to taky vypadalo napřed super, ale jak jsem sahala hlouběji do pytle, čím dál víc to vypadalo, že si jí budu muset dojíst sama :roll: . Já vím, že to není zrovna správný přístup ke krmení, ale my to musíme točit, vždycky střídáme dvoje a značku obměňujem. On je schopnej vyhladovět na kost u plný misky, palice jedna dubová ;) . Taky jsem koupila lososový olej - hroznej smrad, ale jak jsem odšroubovala zátku, začaly mu týct od papulky sliny jak Niagáry :lol: , tak to bude asi moc dobrý. No, kdyžtak si s tím poleju zbytek granulí, co žu nebude chtět jís :lol: :lol: :lol:
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal..." Antoine de Saint-Exupéry
Cedrik

Příspěvekod sykorka » 20 čer 2010, 10:48

Já taky začala používat losos.olej a ten jí dávám tak dvakrát dio týdne na granule.Mně nesmrdí-je hodně cítit po rybách,ale mně to neva :D
sykorka

Příspěvekod Tobias » 20 čer 2010, 22:18

Jani, já mám zkušenost jen s obyčejným jehněčím Britem (asi před dvěma lety), a ten je o třídu níž. Brit Care, co takhle čtu na forech, má dost příznivců a zrovna tahle řada s bramborama by mohla být dobrá pro citlivý žaludek, prý jsou brambory šetrnější než rýže. Odpůrci ale tomuhle výrobci vyčítají, že ve složení současně s masem uvádí i produkty masového původu. Což může znamenat, že masa, i když je psáno na prvním místě, může být minimum a převažovat můžou kosti, kopýtka, srst apod. Ale taky samozřejmě nemusí... Jinak Tobísovi Brit strašně chutnal, ovšem jenom asi tak měsíc. A to samé se současným Hillsem. Nejdříve byl doslova nadšený a teď už se zase ofrňuje. Taky přemýšlím o změně, ale bojím se, aby se mu nevrátily ty jeho problémy s kručením a zvracením. Mně se moc líbí Canine Caviar, mám cukání koupit menší pytel a zkusit, jestli by prostřídání snesl. Ale zatím ještě pořád váhám, dokud aspoň trochu jí to, co mu vyhovuje zdravotně, tak nechci riskovat. I když mi vadí, že se u misky tváří jako boží umučení, připadám si pak jak tyran :lol:
Tobias

Příspěvekod sykorka » 21 čer 2010, 08:43

Jitko.zkus ten losos.olej do toho stříknout.Nám to pomohlo,když se Sejkor začala ofrňovat. ;)
sykorka

Příspěvekod Cedrik » 21 čer 2010, 09:40

Jiti, díky za info. No, my máme ten samý problém - napřed nadšení a postupně je otrávený jak hadí zub. Tak vždycky střídám 2 značky. Nejvíc v pohodě je zatím Josera. Ale než mu i tuhle zprotivím, snažím se najít něco dalšího.
Jinak lososový olej jsme vyzkoušeli včera a asi to byla velká pochoutka, vymlaskával ještě půl hodiny po tom, co dojedl poslední granuli - ani kapka na zmar :P
Cedrik

Příspěvekod HedvikaPb » 21 čer 2010, 11:48

Jani, Xenuš je teď na 2.tříkilovém balení Bri Care a chutná jí. Ale pravda je, že u nás jsou granule jen když nestíhám. Koupila jsem jej na radu paní, která má 3 šarpejí kluky a je s ním spokojena.
HedvikaPb

Příspěvekod Cedrik » 21 čer 2010, 15:33

HedvikaPb píše:Jani, Xenuš je teď na 2.tříkilovém balení Bri Care a chutná jí. Ale pravda je, že u nás jsou granule jen když nestíhám. Koupila jsem jej na radu paní, která má 3 šarpejí kluky a je s ním spokojena.

Další bodík k dobru pro Brit care. Hedvi, děkuju moc :P !
Cedrik

Příspěvekod Cedrik » 07 črc 2010, 08:50

Hmmm, tak tenhle Brit nepřečkal ani testovací balení - nadšení velice rychle ovadlo..... Koupila jsem ještě po kilovce lososa a zátěžovek - losos chutná moc ( i když příliš drobné granulky se mu špatně jí, honí je chudák po papuli, ale pere se s tím statečně). Aktivky jedině s bonusem navrch .... :roll:
Cedrik

Zpět na Krmiva, ňamky a odměny